تبلیغات
مطالب پزشکی - پخت این گیاه از پیر شدن بدن جلوگیری میکند؟+++++ نپتون
 
مطالب پزشکی
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : اشکان دلشاد
آرشیو وبلاگ
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


پخته این گیاه از پیر شدن بدن جلوگیری می کند
بیشتر افراد فکر می کنند، همه میوه ها و سبزی های خام، محتوی مواد مغذی بیشتری است اما نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد.


به گزارش سرویس علمی جام، هویج به دلیل داشتن بتاکاروتن بالا برای زنان بسیار مفید است. مصرف بتاکاروتن، 20 درصد سرطان سینه را در زنان کاهش می‌دهد.

 

بتاکاروتن در صیفی جات نارنجی رنگ قابل مشاهده است.

 

بتاکاروتن، مشکلات مثانه، رحم، پروستات، کولون(روده بزرگ)، حنجره و مری را کاهش می‌دهد.


 بتاکاروتن، اکسیدانی است که در کاهش عوارض بیماری‌های ناشی از پیری نیز مؤثر است،

 

هویج به دلیل دارا بودن بتاکاروتن از پیر شدن سلول‌های بدن و جلوگیری از بروز آب مروارید، پوکی استخوان و همچنین عفونت مجاری ادراری مفید است.

 

مصرف هویج باعث کاهش کلسترول خون می‌شود، گفت: هویج دارای هورمونی با ویژگی های انسولین است که در تنظیم قند خون می تواند مثمر ثمر باشد.

 

دلیل بهتربودن هویج پخته نسبت به هویج خام این است که گرم کردن، ریشه لیفی(تارمانند) آن را نرم ساخته و باعث می‌شود که « فنولیکس » بیشتری از دیواره‌های یاخته آزاد شود.

کاروتن موجود در هویج در اثر پختن از بین نمی رود، لذا بخارپز کردن آن بهترین روش برای سرو و مصرف آن است.

 

در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد . با اضافه کردن کمی روغن به هویج پخته، مواد محلول در چربی آن راحتر جذب می شود.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوشنبه 27 شهریور 1396 07:52 ق.ظ
Hi! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate!

He always kept talking about this. I will forward this post
to him. Fairly certain he will have a good read.
Thank you for sharing!
شنبه 21 مرداد 1396 03:28 ق.ظ
At this time I am going to do my breakfast, when having my
breakfast coming yet again to read additional news.
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:59 ب.ظ
Hi there, I read your blogs daily. Your story-telling style is witty, keep
doing what you're doing!
دوشنبه 9 مرداد 1396 08:51 ب.ظ
Generally I don't read post on blogs, but I would like to say that this write-up very
forced me to check out and do it! Your writing taste
has been surprised me. Thank you, quite nice post.
چهارشنبه 31 خرداد 1396 12:42 ب.ظ
We're a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our
community. Your site offered us with helpful information to work on. You have done
an impressive job and our entire group will likely be grateful to you.
چهارشنبه 3 خرداد 1396 02:39 ب.ظ
WOW just what I was searching for. Came here by searching for پخت
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 06:17 ب.ظ
Hurrah, that's what I was seeking for, what a information! existing here at
this blog, thanks admin of this web page.
شنبه 2 اردیبهشت 1396 07:20 ق.ظ
I'm not sure exactly why but this blog is loading incredibly slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
I'll check back later and see if the problem still exists.
دوشنبه 21 فروردین 1396 11:01 ب.ظ
Your method of describing everything in this post is genuinely good, every one can effortlessly
know it, Thanks a lot.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر